Akcent (Pl)

 Akcent (Pl) — Oczarowałaś mnie Akcent (Pl) —  Akcent (Pl) — Wielka Kolekcja Disco Polo - AKCENT Akcent (Pl) — Wspomnienie

Ocena:

Dziękujemy! Ocena została zapisana

Radio "Akcent (Pl)" online

Polski zespół disco polo Akcent jest jednym z najbardziej popularnych przedstawicieli tego gatunku muzycznego. Jeśli również przepadasz za muzyką Akcent, w naszym radiu internetowym Tuba.FM przygotowaliśmy dla ciebie specjalną stację Akcent (Pl), która gra piosenki Akcentu i inne piosenki disco polo przez 24 godziny na dobę. Tutaj zawsze możesz bawić się świetnie!

Tuba.FM to radio internetowe dostępne na komputerach i urządzeniach mobilnych – smartfonach i tabletach. Razem z nami możesz uzyskać dostęp do najlepszej muzyki nawet teraz, ponieważ nie musisz płacić za korzystanie z naszego serwisu on-line. Masz przed sobą kilkaset różnych stacji radiowych, spośród których na pewno wybierzesz coś interesującego.

Akcent – historia zespołu

Polski zespół muzyczny Akcent został założony na przełomie 1989 i 1990 roku w Bielsku Podlaskim. Nazwa zespołu pochodzi od sylab nazw pierwszych zespołów Zenona Martyniuka – Akordu oraz Centrum. W skład zespołu wchodzą Zenon Martyniuk – wokalista zespołu, który do dzisiaj należy do grupy, a także klawiszowiec Mariusz Anikiej. Anikiej opuścił zespół w 1999 roku i zastąpił go Artur Kirpsza. Od 2003 roku w zespole Akcent nowym partnerem Zenona Martyniuka jest Ryszard Warot.

W swojej dyskografii zespół Akcent ma obecnie kilkanaście albumów. Pochodzą z nich takie przeboje jak między innymi „Moja gwiazda”, „Życie to są chwile”, „Twe czarne oczy”, „Mała figlarka”, „Stary Cygan”, „Pocałunek”, „Siwy koniu”, „Dziewczyna z klubu disco”, „Wyznanie”, „Czekam na Ciebie”, „Laura”, „Przekorny los”, „Kochana wierzę w miłość” czy „Czemu jesteś taka dziewczyno” oraz „Wakacyjne cuda” aby wspomnieć tylko o niektórych z nich.

Zespół był wielokrotnie nagradzany na różnych festiwalach, między innymi Ogólnopolskim Festiwalu Muzyki Tanecznej w Ostródzie.

Akcent – dyskografia:

Akcent – 1990
Żegnaj mała – 1991
Dajcie mi gitarę – 1993
Słuchajcie chłopcy – 1993
Życie to są chwile – 1994
Czar miłości – 1995
Akcent Dance – 1996
Kolędy – 1996
Oczarowałaś mnie – 1997
Akcent Gold – 1997
Wyznanie – 1998
Wspomnienie – 1999
Moja gwiazda – 2001
Przekorny los – 2016

Posłuchaj muzyki Akcent i innych zespołów disco polo w Tuba.FM!

Jeśli również uwielbiasz muzykę disco polo, w naszym radiu internetowym Tuba.FM przygotowaliśmy dla ciebie wiele świetnych stacji radiowych. Stacja radiowa Akcent (Pl) to najlepszy wybór dla każdego, kto kocha ten gatunek muzyczny. Możesz posłuchać tutaj największych hitów zespołu Akcent, a także wielu innych zespołów disco polo, między innymi Weekend, Toples, Shazza, Milano, Boys, Bayer Full. Na pewno nie będziesz nudzić się nawet przez moment!

Nasze radio internetowe Tuba.FM gra najlepszą muzykę przez 24 godziny na dobę. Jeśli również lubisz dobrą zabawę w rytm disco polo, z nami na pewno nie będziesz się nudzić. Możesz słuchać nas na swoim komputerze, na smartfonie albo na tablecie z użyciem naszej aplikacji mobilnej. Nie musisz już dłużej poszukiwać odpowiedniej stacji radiowej grającej twoją ulubioną muzykę – włącz Tubę.FM już teraz!

  • Podobne
  • Teledyski
  • Więcej »

  • Akcent - Przekorny los Korg PA500 [PL]
    Akcent - Wakacyjne cuda - podkład demo, www.spiewajcie.pl karaoke
    [Reinor.pl] AkcenT (81 lv.) vs Death Reaper
    Przekorny Los - Akcent | Cover zespołu Granieweselne.pl
    Koncert Akcent pod hotelem Parasol. HD! www.Discomax.pl
    ATMASFERA DISCO - Zenon Martyniuk z AKCENT, BOYS, TOP GIRLS | przeAmbitni.pl
    Draft Zenka (Akcent) 🎰
    Akcent - Przez Twe Oczy Zielone (Czyżew 2015) www.transmitujemy.pl
    CHODZIEŻ Akcent Biały 108 części dla 12 osób - Żabka HurtowniaPorcelany.pl
    Lubartow24.pl : Zenek Martyniuk na Dniach Lubartowa
    Kwartalnik Akcent - Lublin24.pl
    Akcent - Gwiazda Korga PA500 [PL]
    poszukję dja na wesele arec nowak.pl Marek Gwiazdowski Akcent przekorny los
    Akcent & Exaited - W Sercu Mi Graj Korg PA500 [PL]
    ImprezyPatelnia.pl Koncert AKCENT! 29 Lipca 2012
    Akcent - Dzwięki Strun (NOWA WERSJA) (Czyżew 2015) www.transmitujemy.pl
    Akcent - Szczęśliwa Gwiazda (Czyżew 2015) www.transmitujemy.pl
    Akcent - W Sercu Mi Graj (Czyżew 2015) www.transmitujemy.pl
    Akcent - Chłopak Z Gitarą (Czyżew 2015) www.transmitujemy.pl
    Akcent - Nowy Staw - Relacja 20/08/2016 TVREGIONALNA24.PL
    Akcent - Czekam Mała Na Twą Miłość (Czyżew 2015) www.transmitujemy.pl
    Zenek Martyniuk - Wywiad październik 2016 - www.swidnik.pl
    Akcent - Życie To Są Chwile (Czyżew 2015) www.transmitujemy.pl
    GTA 5 Ciekawostki #36 (POLSKI AKCENT)
    Akcent - Ostatni Klaps (Czyżew 2015) www.transmitujemy.pl
    Eksiak- Przez Twe Oczy Zielone [2018] #SZYMEKHC.PL #GOSPEAK24.PL
    AKCENT - Pragnienie miłości - Juwenalia 2016 Białystok - www.transmitujemy.pl
    Akcent - Relacja - Suwałki (Marzec 2017) suwalki24.pl
    Akcent - Czemu Jesteś Taka Dziewczyno (Czyżew 2015) www.transmitujemy.pl
    Let's play Assassin's Creed [PL] cz. 14 - Akcent templariuszy
    Akcent - Przez Emocje Oszalałem (2018)
    AKCENT - Prawdziwa Miłość to Ty (official video) Disco Polo 2016
    Akcent - Składanka na Dzień Matki (piosenki o mamie)
    Akcent - Cały Koncert (Warszawa - Baseny Kora 2017)
    Akcent - Granica (Grajek) (Czyżew 2015) www.transmitujemy.pl
    Przez Twe Oczy Zielone - www.shynsky.pl
    Komentarz Live Call of Duty: Ghosts Multiplayer - Świąteczny akcent! :3 [720p/PL]
    Akcent - Mała Figlarka (Małgorzata) (Czyżew 2015) www.transmitujemy.pl
    #108 Jak zagrać na gitarze Przez Twe oczy zielone - Akcent - JakZagrac.pl
    Akcent - Przez twe oczy zielone (tekst + karaoke iSing.pl)
    AKCENT - Kochana wierzę w miłość (official video)
    Akcent - Przez Twe Oczy Zielone - Taniec na Wesele [DanceBook.pl]
    Akcent - Czekam Na Ciebie - Official Video 2017
    Akcent - Pszczółka Maja (tekst + karaoke iSing.pl)
    Akcent - Przekorny los (official video)
    Zenon Martyniuk Akcent Feliniada 2018 | Lublin24.pl
    AkcentPack(styleminimax.pl) Tyros 5
    Cheatowanie na vertez.pl v2
    MorieS.pl #2 - 42lvl, gildia AKCENT i więcej misji...
    Akcent - Przez Twe Oczy Zielone (official video)

Komentarze