Atb

 Atb — 2 WORLDS Atb —  Atb —  Atb —

Ocena:

Dziękujemy! Ocena została zapisana

Radio "Atb" online

ATB to jeden z najbardziej popularnych niemieckich DJ-ów, który tworzy muzykę elektroniczną. Jednym z jego największych hitów jest „9 PM (Till I Come)” czy „Ecstasy”, ale na swoim koncie ma również wiele innych świetnych utworów granych w wielu różnych klubach i na imprezach. Jeśli również lubisz ATB, sprawdź już teraz nasze radio on-line Tuba.FM i posłuchaj muzyki tego artysty!

ATB – biografia

ATB, a właściwie André Tanneberger urodził się 26 lutego 1973 we Freibergu, w Niemczech. Andrè zajmował się produkcją muzyki od wczesnych lat dziewięćdziesiątych. Założył między innymi projekt Sequential One, a także należał do zespołu Trance Allstars, który tworzony był również przez kilku innych popularnych DJ-ów.

Pierwszym krążkiem DJ-a był „Movin' Melodies”, który został wydany po ogromnym sukcesie piosenki „9 PM (Till I Come)”. W kolejnych latach do sprzedaży trafiły kolejne albumy, między innymi „Addicted To Music” z popularnym „I Don’t Wanna Stop”. W maju 2004 do sprzedaży wszedł album „No Silence”, na którym znalazł się hit „Marrakech”. W 2007 roku stworzył utwór „Renegade” wraz z Heather Novą, która znalazła się na albumie Trilogy. Hitem pochodzącym z tego albumu był „Feel Alive”. Kolejny krążek „Future Memories” został wydany w 2009 roku, który był promowany singlami „What About Us/LA Nights” i „Behind”. Najnowszy album niemieckiego DJ-a to „Next”, który został wydany w 2017 roku.

André Tanneberger zasłynął również z remiksów różnych utworów, między innymi takich artystów jak: A-Ha, Ayla, Blank & Jones, Bob Marley, DJ Bossi, Fun Factory, Future Breeze, Haddaway, Interactive, Kosmonova, Miss Jane, Moby. To właśnie remiksy sprawiły, że ATB jest znany niemalże na całym świecie i uznawany jest również za jednego z najlepszych DJ-ów.

ATB wielokrotnie koncertował na całym świecie, między innymi w Polsce. W naszym kraju odbywa się również impreza ATB in Concert, która przyciąga wielu swoich fanów.

ATB – dyskografia:

Movin' Melodies – 1999
Two Worlds – 2000
Dedicated – 2002
Addicted to Music – 2003
No Silence – 2004
Seven Years – 2005
Trilogy – 2007
Future Memories – 2009
Distant Earth – 2011
Contact – 2014
Next – 2017

Posłuchaj najlepszych utworów ATB w radiu internetowym Tuba.FM!

Jeśli również przepadasz za dobrą muzyką elektroniczną, nasze Radio ATB to propozycja przeznaczona specjalnie dla ciebie. Tylko w Tuba.FM gramy najlepsze utwory przez 24 godziny na dobę i 7 dni w tygodniu. Jeśli masz ochotę na dobrą zabawę, nasze radio może być zawsze przy tobie!

Tuba.FM to radio on-line, w którym to ty decydujesz, jakiej muzyki będziesz słuchać. Dla naszych użytkowników przygotowaliśmy setki różnych stacji radiowych skoncentrowanych na różnych artystach oraz stylach muzycznych. U nas możesz także stworzyć własną stację radiową grającą taką muzykę, którą najbardziej lubisz.

Możesz słuchać nas na swoim komputerze, smartfonie albo na tablecie, dlatego możemy być zawsze przy tobie, aby zapewnić ci dobrą zabawę, kiedy tylko zechcesz. Nasze radio dostępne jest także w formie aplikacji mobilnej na systemy operacyjne Android, iOS Apple oraz Windows Phone.

Dołącz już teraz do słuchaczy Radia ATB oraz innych stacji radiowych w naszym radiu internetowym Tuba.FM – razem z nami na pewno nie będziesz się nudzić!

  • Podobne
  • Fani
  • Teledyski
  • Piosenki
  • Więcej »

  • ATB Trilogy (The Last Chapter) @ Bochum Planetarium - Jan 2016
    Never Without You (subtitulado al español) - ATB
    ATB | Talismanic
    fifa 17 soory rachid atb
    HR Analytics at ATB Financial: Proving that Engaged Employees lead to Business Success
    ATB Financial Sends Real-Time Payment From Canada to Germany Using Blockchain Technology
    ATB - Here With Me
    ATB - Live @ Eins Live Einheits Rave (03-10-2003)
    TRIO REACTORS @ MALOLOS CONCERT!! ( Imago, 6Cyclemind, Quest, DJ Cathy Frey, atb..) VLOGS
    ATB Entrepreneur Centres
    ATB Route Vasse
    DmitryPimenov - ATB - Robbin&Jonnis (Apple&Stone ) - The River [NEW ALBUM 2017] rock cover
    LTN - Ordinary People (D-Mad Remix) (ATB set ASOT.550)
    ATB - Ecstasy (Moonsouls Rework)
    ATB & Armin Van Buuren Vice Versa
    ATB enhances customer service with new robot
    2017 12 31 PROPHESY FOR 2018 BY APOSTLE ATB WILLIAMS (WATCH NIGHT SERVICE)
    Интервью с ATB (русская озвучка)
    Sahar Jannesar's ATB Video
    Corporate video - ATB SEVER DOO Subotica, Serbia - 2015
    ATB - Heart Of Stone (Miro Remix) [Electronic I Armada Music]
    ATB bien utilisés CClin Ouest
    ATB Elektronische Steuerungen GmbH (Unternehmensfilm)
    ATB feat. Anova - Sternwanderer
    Sunrise Festival 2016 ATB live part 6
    ATB Ecstasy Remix HD*
    ATB - Ecstasy (ARMNHMR & DATHAN Flip) /Trap GALI's 1 Hour Version/
    ATB - Talismanic
    Around the Bay / ATB 2017 Highlights
    ATB - Circular Symetry - HQ
    ATB Coin Cryptocurrency Hindi
    Toft Audio Designs ATB Series Mixing Consoles Overview - Sweetwater Sound
    ATB | Electronic Music Awards | Track Of The Year | 9pm Till I Come |
    ATB - Interview - Marke Bochum - Hotspots der Live Kultur - Bochumer Musiksommer
    ATB - We Belong - HQ
    atb - humanity (subtitulada) HD
    ATB CREW #2 [Seb]
    ATB - Circular Symmetry
    ATB - Studioführung - Marke Bochum - Hotspots der Live Kultur - Bochumer Musiksommer
    ATB in America
    ATB Financial: Four Directions
    ATB neXt Pages (Part 3, Tilsen)
    ATB feat Sean Ryan - When It Ends It Starts Again
    At Rehearsal With Across The Board - ATB 365 #094 Behind The Scenes
    ATB neXt Pages (Part 6, Fade)
    Masjid baitussalam jl cendrawasih no 10 atb ,kota padang
    ATB - Circular Symmetry (Videoclip)
    ATB - Live!! Trance Arena - Chicago - 24 February 2017
    ATB & Armin van Buuren - Vice Versa (Skylex Bootleg)
    ATB feat Tiff Lacey - Still Here
  • Distant Earth (Deluxe Version) - (Distant Earth Intro (Club Version) (feat. Cristina Soto)
    Trilogy - 9 AM
    Movin' Melodies - 9 P.M. (Till I Come)
    Movin' Melodies - 9 P.M. (Till I Come) [Signum Mix]
    De 100 Lekkerste Zomerhits Ooit - 9 Pm
    Seven Years 1998-2005 - 9 PM 'Till I Come
    The Greatest Trance Tracks of All Times - 9 pm 'Till I Come
    Seven Years: 1998 - 2005 - 9 PM ('Till I Come)
    Klub.Life2 - 9 PM ('till I Come)
    A State of Trance Classics, Vol. 6 (Bonus Best Ever Edition) - 9 Pm (Club Mix)
    A State of Trance Classics Vol. 6 (Bonus Best Ever Edition) - 9 Pm (Club Mix)
    A State of Trance Classics, Vol. 6 (Bonus Best Ever Edition) - 9 pm (Club Mix)
    9 Pm (Till I Come) - 9 Pm (Till I Come)
    ASOT Classic Vol 6 - 9 PM (Till I Come)
    Movin' Melodies - 9 PM (Till I Come)
    Club Sounds - Best of 15 Years - 9 PM (Till I Come)
    Best 90's Dance Hits Top 50 - 9 Pm (Till I Come)
    Future Trance - Best of 15 Years - 9 PM (Till I Come)
    Superdance Top 100 - 9 Pm (Till I Come)
    Q-Music Top 500 van de 90's - 9 PM (Till I Come)
    9 PM (Till I come)
    Britt 's F*Cking Vette Hits - 9 Pm (Till I Come)
    9 Pm (Till I Come) - 9 Pm (Till I Come)
    9 PM (Till I come)
    9 PM (Till I Come)
    I Love the 90's, Vol. 3 - 9 Pm (Till I Come)
    Summerdance 2011 Megamix Top 100 (100 Top Dance Hits) - 9 Pm (Till I Come)
    Maxima FM Compilation, Vol. 10 - 9 PM (Till I Come)
    9 PM (Till I Come) - Remixes - 9 PM (Till I Come) - Remixes
    9 PM (Till I Come) - Remixes - 9 PM (Till I Come) - Remixes
    9 PM (Till I Come) - Remixes - 9 PM (Till I Come) - Remixes
    Pony Club Kampen, Vol. 4 - 9 PM (Till I Come) [9 PM Mix]
    Ibiza Mega Mix 2010 - 9 PM (Till I Come) [Club Mix]
    Maxima Reserva, Vol. 2 - 9 PM (Till I Come) [Radio / Airplay Edit]
    All the Best - 9 PM (Till I Come) [Radio Edit]
    60 Best Trance Hits Ever - 9 Pm (Till I Come) [Radio Edit]
    FLAIX FM 20 Anys - 9 PM (Till I Come) [Radio Edit]
    HR3 Madhouse - 90er Dance Classics - 9 PM (Till I Come) [Radio/Airplay Edit]
    Now Dance - Beste Uit Dance Top 1000 Aller Tijden - 9 PM (Till I Come) [Radio/Airplay Edit]
    Loveparade - Das Album deines Lebens - 9 PM (Till I Come) [Signum Mix]
    Movin' Melodies - 9 PM (Till I Come) [Signum Mix]
    Loveparade - The Album of Your Life - 9 PM (Till I Come) [Signum Mix]
    9 PM - Till I Come (The U.K. Mixes) - EP - 9 PM - Till I Come
    60 Best Trance Hits Ever - Full Length Extended Versions - 9 Pm - Till I Come
    9 PM - Till I Come (The U.K. Mixes) - EP - 9 PM - Till I Come
    TALLA 2XLC presents TRANCEWORLD, Vol. 1 - 9 PM - Till I come
    Worldwide - 9 Pm - Till I Come
    9 PM - Till I Come (The U.K. Mixes) - EP - 9 PM - Till I Come
    9 PM (Till I Come) - 9 PM - Till I Come (9 PM Mix)
    9 PM (Till I Come) - 9 PM - Till I Come (Club Mix)
    The Very Best of Ibiza Classics (The Anthems) - 9 PM - Till I Come (Radio Edit)
    All the Best (Deluxe Edition) - 9 Pm - Till I Come (Radio Edit)
    Mallorca Beach Power 2011 - 9 PM - Till I Come (Radio Edit)
    9 PM (Till I Come) - 9 PM - Till I Come (Radio Edit)
    All the Best - 9 PM - Till I Come (Radio Edit)
    All Time Ibiza Classics - 9 PM - Till I Come (Radio Edit)
    All the Best - 9 PM - Till I Come (Radio Edit)
    Kontor Records 10th Anniversary Mix, Pt. 1 - The Years 1997-2000 - 9 PM - Till I Come (The U.K. Mixes) [Signum Remix]
    9 PM Reloaded - Single - 9 PM Reloaded
    9 PM Reloaded - Single - 9 PM Reloaded
    For DJs Only: 2010/02 - 9 PM Reloaded
    Clubland, Vol. 5 - 9 PM Reloaded
    Mega Dance Classic Vol 13 - 9 PM Reloaded
    Sunshine Live, Vol. 33 - 9 PM Reloaded
    Kontor Top of the Clubs 2010.02 - 9 PM Reloaded (Club Version)
    9 PM Reloaded - Single - 9 PM Reloaded (Club Version)
    ATB the DJ, Vol. 5 - In the Mix - 9 PM Reloaded (Club Version)
    The DJ 5 in the Mix - 9 Pm Reloaded (Club Version)
    Energia Premium Energia 97 FM Anos 2000 (Radio Dance House Top Hits) - 9 Pm Reloaded (Edit)
    9 Pm Reloaded (Edit) - Single - 9 Pm Reloaded (Edit)
    9 PM Reloaded - Single - 9 PM Reloaded (Edit)
    Trance Anthems Top 100 - 9 PM Till I Come (Radio Edit)
    Trilogy - 9:00 Am
    Trilogy - 9am
    Trance Anthems Top 100 - 9Pm
    You're Not Alone - 9pm ('till I Come)
    Pacha Classics - 9pm (Mobin Master Remix)
    We Love the 90's - 9pm (Radio Edit)
    Wild Trance Anthems - 9pm (Till I Come)
    Oakenfold Anthems (Unmixed Sampler) - 9PM (Till I Come)
    Running Trax Summer 2012 - Ministry of Sound - 9pm (Till I Come)
    9PM (Till I Come)
    100 Lekkerste Zomerhits In De Mix 2011 - 9pm (Till I Come)
    Skitzmix 20 (Mixed by Nick Skitz) - 9pm (Till I Come)
    Dave Pearce Trance Anthems 2008 - 9PM (Till I Come)
    The Annual 15 Years - 9PM (Till I Come)
    Bitesize: Trance Nation - 9PM (Till I Come)
    9PM (Till I Come)
    Dance Top 100 Best Ever 3 - 9pm (Till I Come)
    100 Lekkerste Zomerhits In De Mix 2010 - 9pm (Till I Come)
    Autumn Dance Megamix Top 100 2010 - 9pm (Till I Come)
    Ministry of Sound: One - 9PM (Till I Come)
    90's Top 100 Best Ever - 9pm (Till I Come)
    Pump It Up - The Ultimate Dance Workout - Ministry of Sound - 9pm (Till I Come)
    Dance Top 100 Best Ever - 9pm (Till I Come)
    Put Your Hands Up!, Vol. 4 - 9PM (Till I Come)
    Running Trax Xtra - High Intensity - 9PM (Till I Come)
    405 Recordings Presents Trance Classics, Vol. 1 - 9pm (Till I Come)
    101 Running Songs Lap 2 - 9pm (Till I Come)
    Trance Nation: The Collection - 9pm (Till I Come)

Komentarze