Blue Café

 Blue Café — Fanaberia Blue Café — FOUR SEASONS Blue Café — Demi-Sec Blue Café — Fanaberia

Ocena:

Dziękujemy! Ocena została zapisana

Radio "Blue Café" online

Lubisz słuchać muzyki zespołu Blue Café? Jesteś w dobrym miejscu! Właśnie w tej stacji radiowej możesz przez cały czas dobrze bawić się przy muzyce tego zespołu. W radiu internetowym Tuba.FM wiemy, czego potrzebujesz, więc z nami nigdy nie będziesz się nudzić. Przypomnij sobie największe hity Blue Café i poznaj nowsze i mniej znane utwory – zawsze wtedy, gdy tylko masz na to ochotę!

Radio internetowe Tuba.FM zostało stworzone dla najbardziej wymagających słuchaczy – razem z nami możesz słuchać takiej muzyki, która jest w twoim stylu. Jeśli lubisz Blue Café lub inne zespoły albo konkretne gatunki muzyczne, u nas znajdziesz setki dedykowanych stacji radiowych, które poświęcone są konkretnym wykonawcom albo nurtom w muzyce. Musisz mieć tylko dostęp do internetu, aby dołączyć do grona naszych słuchaczy – to naprawdę takie proste, dlatego nie zwlekaj, ale już teraz włącz Tubę.FM na swoim telefonie, tablecie albo komputerze!

Blue Café – historia zespołu

Blue Café to polski zespół muzyczny, który powstał w 1998 roku w Łodzi. Został założony przez Pawła Rurak-Sokala. Blue Café ma swój charakterystyczny styl muzyczny, który łączy w sobie elementy funku, soulu, acid jazzu, a także rytmów latynoskich. Jednymi z jego największych hitów są takie utwory jak „Między Nami”, „Czas Nie Będzie Czekał”, „To Ty”, „Wina”, „Zapamiętaj”, „Do Nieba” czy „Love Song”, aby wspomnieć tylko o niektórych z nich, ponieważ grupa ma na swoim koncie o wiele więcej ciekawych propozycji dla słuchaczy.

Pierwszym singlem wydanym przez zespół Blue Café był „Español” z 2001 roku. Po roku pojawiła się piosenka „Kochamy siebie…”, która szybko stała się przebojem. Niedługo potem wyszedł debiutancki album "Fanaberia", który przyniósł grupie Fryderyka w kategorii Nowa Twarz Fonografii.

W 2003 roku do sprzedaży wszedł drugi album zatytułowany "Demi-sec", który promowany był przez hit „Love Song”, z którym grupa występowała na Konkursie Piosenki Eurowizji. Po nagraniu tego albumu grupę opuściła Tatiana Okupnik, która była jego wokalistką. Zastąpiła ją Dominika Gawęda, z którą zespół nagrał płyty Ovosho, a także Four Seasons.

Rok 2011 przyniósł kolejny krążek, a mianowicie płytę "DaDa", którą promowały utwory „Noheo”, „Matahari”, „DaDa”, „Wina” oraz „Buena”. Album ten również cieszył się dużą popularnością wśród fanów i doczekał się platynowej reedycji. Szósty album Freshair został wydany w 2014 roku i promowany był singlami „Zapamiętaj” oraz „Cat” i „To Ty”. Na 2018 rok zaplanowano wydanie kolejnej płyty zespołu pod tytułem "Między nami".

Blue Café – dyskografia

Fanaberia – 2002
Demi-sec – 2003
Ovosho – 2006
Four Seasons – 2008
DaDa – 2011
Freshair – 2014

Słuchaj muzyki Blue Café razem z radiem internetowym Tuba.FM!

Jeśli również przepadasz za dobrą muzyką graną przez Blue Café, dołącz już teraz do grona słuchaczy stacji radiowej poświęconej właśnie temu zespołowi. W Tuba.FM na pewno nie będziesz się nudzić nawet przez moment, ponieważ nasze radio gra największe hity przez 24 godziny na dobę!

Słuchaj nas na swoim komputerze, smartfonie albo tablecie – z Tubą.FM na pewno spędzisz wyjątkowy czas z dobrą muzyką. Zapraszamy!

  • Podobne
  • Teledyski
  • Więcej »

  • 💥Đập hộp siêu phẩm CAF X2000+ Blue chất âm hay chấm hết !
    WMATA Metrorail Blue Line Alstom 6000, Breda 3000 & CAF 5000 Series @ Braddock Road
    CAF 2014, WCS equipo 4, Haru Blue y Winter Key. "Bond-Allegretto"
    WMATA Metro Rail: Rohr/CAF/Breda Blue Line Train Cars @ Capital Heights Station
    WMATA Metrorail Blue Line Breda 3000. CAF 5000 Series @ Braddock Road
    [ Chia sẻ ] sử dụng phần mềm vang số - Mixer CAF X2000+ Blue [ pjaudio.com ]
    The Blue Curry of Nico Nico Café
    THE CAF - Blue Masque 48-Hour Film Fest 2017
    Seans first ever performance at The Blue Angel Acoustic Caf'e
    Blue Finger Jean Paul Piquard et Clément Calles (Concert au Caf Causse)
    Another Ride on WMATA Caf 5186 on the Blue Line
    WMATA Metrorail 2002 CAF/AAI 5000 Series #5080 on the Blue Line
    Aladdin- Blue Team Presentation ( 1st Place) Proverbsville CAF 2012
    Folsom Prison Blues Folk Punk Cover by C.A.F.
    WMATA Metrorail : Franconia-Springfield Bound CAF Breda 2000 Series Blue Line Train @ Rosslyn
    WMATA Metrorail : Largo Bound CAF 5000 & Breda 2000 Series Blue Line Train @ Metro Center
    Standard Bank CAF Cup 'Bread'
    Money by Pink Floyd - Cover CAF 2017
    CAF 2014, WCS equipo 4, Haru Blue y Winter Key 'Bond Allegretto'51
    WMATA MetroRail: Rohrs/Rehab/Original Breda/CAF Blue & Orange Line at Staduim-Armory Station
    Sweet Child O Mine by Guns N' Roses - Cover CAF 2017
    WMATA Metrorail : Franconia-Springfield Bound CAF 5000/Alstom 6000 Blue Line Train @ Smithsonian
    Washington Metrorail HD 60fps: Riding CAF 5000 Series on Blue Line (Largo Town Center-Metro Center)
    #CAF BLUE MOON: Red Velvet - Bad Boy
    CAF 2013 Azulette Cosplay e Hire Haru Blue "odin sphere"
    Ride on WMATA Caf 5161 on the Blue Line
    PR: Compressor Caf Sleeve by Blue-1one
    We are the reason- Blue Team Presentation (1st Place) Proverbsville CAF 2012
    Blue's Clues Caf'e Blue
    WMATAs CAF ROHR BREDA REHAB Set On The Blue Line at Farragut West Station
    WMATA Blue Line: CAF cars #5170-#5171 arriving at Metro Center
    WMATA Blue Line: CAF 5000 Series #5062-#5063 leaving Rosslyn
    WMATA Caf Consists on the Blue Line arriving at L’Enfant Plaza
    WMATA Blue Line: CAF 5000 Series #5030 arriving at & leaving L'Enfant Plaza
    Ride on WMATA Caf 5010 on the Blue Line
    WMATA: Onboard CAF 5000 Series car #5170 on the Blue Line [boarding announcement]
    WMATA Blue Line: Breda 3000 Series car #3035-3034 & CAF 5000 Series car #5015-5014 leaving Rosslyn
    WMATA Blue Line: CAF 5000 Series pair #5094-#5095 leaving Rosslyn
    Bayou Blue - Caf´e Caribe II
    WMATA Blue Line: CAF 5000 Series #5062-#5063 arriving at Van Dorn Street
    Blue caf eye Scapolite
    WMATA Metrorail Blue Line Alstom 6000, CAF 5000 & Breda 4000 Series @ Rosslyn
    caf why | Red & Blue Soul Link w/caf0629 #1

Komentarze